Λύση:H ιδιωτική ασφάλιση υγείας

Medical Safety

Για ολοκληρωμένη φροντίδα της υγείας σας

 

Η Generali, που πάνω από έναν αιώνα ασφαλίζει με φροντίδα ό,τι είναι πιο πολύτιμο για εσάς, δημιούργησε ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα υγείας υψηλού επιπέδου. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της Generali, η πρόληψη είναι αποτελεσματικότερη από τη θεραπεία αλλά και οι καλύτερες δυνατές συνθήκες, η πρόσβαση στα πιο σύγχρονα ιατρικά κέντρα και τα πλέον προηγμένα ιατρικά μέσα είναι το λιγότερο που οφείλει να προσφέρει σε εσάς που την εμπιστεύεστε.

Το MEDICAL Safety είναι ένα δυναμικό και ευέλικτο πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για να προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες, ενώ σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό συμβόλαιο υγείας. Παράλληλα, σας εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, όπου και όποτε τις χρειαστείτε.

 

Σχεδιάστε το δικό σας σύστημα υγείας

Στις διαφορετικές φάσεις της ζωής σας, σχεδιάστε το νοσοκομειακό πρόγραμμα που εσείς επιθυμείτε, επιλέγοντας τις υπηρεσίες υγείας που εσείς κρίνετε πως απαιτούνται, ώστε να νιώθετε πάντοτε ασφαλείς και προστατευμένοι.

 

Μοναδικό

Το MEDICAL Safety λόγω της πληρότητάς του μπορεί να λειτουργεί ως αυτόνομο πρόγραμμα υγείας και όχι μόνο σαν προσάρτημα σε άλλα ασφαλιστικά προγράμματα.

 

Ασφάλεια από την αρχή και για μια ζωή

Η Generali σας προσφέρει ισόβια κάλυψη υγείας με την υπογραφή του συμβολαίου, για να είστε και να αισθάνεστε ασφαλείς από την πρώτη ημέρα και για όλη σας τη ζωή.

 

Φροντίδα για όλη την οικογένεια

Αποκτώντας το MEDICAL Safety, έχετε το δικαίωμα να ασφαλίσετε τα παιδιά σας με προνομιακό ασφάλιστρο για μια ολόκληρη ζωή, διασφαλίζοντας ότι με την ενηλικίωσή τους συνεχίζουν να καλύπτονται με δικό τους συμβόλαιο.

 

Υγεία σημαίνει πρόληψη

Η Generali σχεδίασε ένα ξεχωριστό μηχανισμό πρόληψης με δωρεάν check-up, διαγνωστικές εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις, τηλεφωνικές συμβουλές όλο το 24ωρο και άμεση ιατρική βοήθεια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Κορυφαία περίθαλψη

Το MEDICAL Safety σας παρέχει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες κορυφαίων ιατρών στα καλύτερα νοσοκομεία, που διαθέτουν τα πιο εξειδικευμένα και υπερσύγχρονα μέσα. Η πληρωμή των ιατρικών εξόδων στα συνεργαζόμενα νοσοκομεία και κλινικές γίνεται άμεσα μέσω της Κάρτας Νοσηλείας, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλ. 2117808510, 6976.446148,  ή αποστείλετε e-mail στο info@marioskatsikidis.gr, ή χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοικοικνωνίας της ιστοσελίδας.

Θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα !